TERMÉKEK

Reactive Video Basic

A legkisebb Reactive Video rendszerrel csak egyszerű, lineáris történetek játszhatók le. Lövés hangjára a lejátszás azonnal megáll, a kimerevített képen a lövészet vezető segítségével kiértékelhető a találat, majd megnézhető a jelenet folytatása. A vetítés a golyófogó falra ragasztott olcsó fehér papírra történik, nincs szükség speciális háttérre.

Reactive Video Light

Az alap rendszerhez képest plusz funkció, hogy lövéskor nem csak megáll a jelenet lejátszása, hanem a lövedék becsapódásának helyét piros karikával jelöli a kivetítőn. Gyors ismétlés esetén több találatot is jelöl. Később a lövések visszanézhetők, és ilyenkor is jelöli a rendszer, hogy hova lőtt a lövő. Ez a rendszer már különböző ballisztikájú fegyvereket is képes kezelni.

Reactive Video Full

A teljes kiépítésű rendszer mindazt tudja, amit a kisebb rendszerek, de már elágazó történeteket is kezel: a lövés pillanatában kiértékelésre kerül a találat, és másképp folytatódik a jelenet találat illetve cél tévesztés esetén. Ennek a rendszernek része a bevizsgált projektor és hangrendszer, ami a kisebb rendszereknél kiegészítőként rendelhető.

Reactive Video FullReactive Video LightReactive Video Basic
Lövés detektálás+++
Találat megjelölés++-
Automata kiértékelés+--
Lineáris történetek+++
Elágazó történetek+--
Többféle fegyver+--
Projektor+OO
Hangrendszer+OO
Taktikai táskaOO-
Fix telepítés zárt lőterekre++-
Rendszer üzemeltető oktatás++O
Emelt szintű támogatásOOO

+ : része a rendszernek
O: opcionálisan rendelhető

Elsősegély csomagok

Főleg az általunk tartott elsősegélytanfolyamokhoz kapcsolódóan elsősegély csomagokat is árulunk.